Maantaina käytiin Keikolle eka rokotus hakemassa. Keiko käyttäytyi tosi mallikkaasti ja oli oma rohkea itsensä. Kaikki oli kunnossa, paitsi korvat olivat vähän vaikkuset mutta putsattiin ja ostettiin aine kotiin. Nyt korvat ovat jo paremman näköiset. Keiko painoi 8,7 kiloa. Hymy Ise rokotusta ei tainnut poika edes huomata, mutta korvien putsaus ei ollut tietenkään yhtään kivaa.

Muuten tämä viikko on ollut aika kiireinen kun minulla on ollut paljon ilta vuoroja töissä. Otsan rypistys Mutta ehdittiin kuitenkin puuhastella kaikkea pientä, ja käytiin monena päivänä otsolahden rannassa kävelemässä. Tai no minä kävelin Keiko lähinnä sinkoili ympäriinsä tuttuun tyyliinsä. Keiko löysikin ihka oikean aarteen. (Oikesti se oli jonkun hukkaama vanha lapanen.)Nauru Joka tapauksessa Keikosta se oli aarre ja se pitikin salaman nopesti jemmata kaislikkoon, ettei mamma vaan ota sitä pois. Tämän tapahtuman jälkeen Keiko onkin kaikki löytämänsä "aarteet" piilottanut. Ensin kaivettaan kuoppa sitten aarre tökitään varovasti kuoppaan ja lopuksi äkkiä maata päälle, ettei kukaan nappaa sitä sieltä.

Viikonlopun olinkin sitten vapaalla. Eli Keikolla oli oikeen tekemisen täyteinen vk-loppu. Siskoni Mia kävi joka päivä meitä koirineen Kio- kiikkerän ja Robi-idolin kanssa moikkaamassa.

Käytiin koko porukka oikeen isossa metsässä riehumassa. Keikollakin alkaa vapaana ollessa nuo korvatkin harjoittelun tuloksena löytymään.Hymy Pennuilla (Kio siis Keikoa kaksi päivää vanhempi Bordercollie.) ja Robilla oli hurjan hauskaa metsässä juoksennellessa ja painiessa. Lenkin jälkeen tehtiin pentujen kanssa muutamia luokse tuloja, ja sain Mialta hyviä vinkkejä lelulla palkkaamiseen. Keiko tulikin oikeen kovalla vauhdilla ja innolla luokse.

Yritän blogia varmaan ainakin aina sunnununtaisin päivittelemään ellen nyt innostu useammin päivittämään.Silmänisku