Keskiviikona oli viimeinen kerta pentukurssia. En enää kunnolla muista mitä tehtiin, mutta yritän muistella.

Tehtiin ainakin harjoitus jossa käveltiin toista koirakkoa kohti ja sitten kun kohdattiin piti kätellä toista ohjaajaa. Tämä meni yllättävän hyvin. Keiko ei kiinnittänyt huomiota meidän pariin ja tuli vielä perusasentoon kun pysähdyttiin vaikken sitä siltä vaatinutkaan.

Edellisillä kerroilla kouluttaja oli pyytänyt että jokainen opettaisi koiralleen jonkun tempun. Mä opetin Keikon antamaan tassua. Keiko osaa siitä kyllä muutaman muunkin muunnoksen jonka oppi ihan vahingossa.Nauru Aluks olin ihan varma että Keikolle tulee ramppikuume kun oli aika esittää toi temppu. Mutta hienosti antoi tassua ja lopuks vielä molempia, vaikka kaikki katsoikin. Se ramppikuume tais olla mulla.Nauru

Sitten oli sellainen pujottelu harjoitus jossa pujoteltiin muiden koirakoiden läpi. Lisäksi piti aina välillä pysähtyä ja pyytää koira istumaan tai menemään maahan. Tääkin meni kivasti annoin Keikon välillä vähän katsella muita että pääsin taas pyytämään sitä kontaktiin ja hyvin kuunteli.

Tehtiin vielä jotain muutakin mutta en nyt muista. Kokonaisuudessaan kurssi meni tosi hyvin ja saatiin siitä Keikon kanssa paljon irti.

Muuten ollaan treenattu kotona. Erityisesti perusasentoa joka alkaakin nyt pikku hiljaa sujua. Imuutus seuraamistakin ollaan ahkerasti opiskeltu ja kohta vois jo käskyn liittää mutta kun vaan keksisin että mikä se ois. Seuraa ei sovi ollenkaan mun suuhun mutta kai tässä kohta jonkun keksii. Ja kun saadaan toi perusasento varmemmaksi niin sitten alkaa eteen tulo opettelu. Ja paljon leikkiä ja palkkaamista jotta Keikolla on aina super mukavaa kun opetellaan uusia juttuja. Lisäksi ajattelin opettaa muutaman tempun lisää kun tuo kerta niistä niin tykkää.Hymy 

Toivottavasti Mian potilaat jo pian tervehtyvät että päästään taas koko poppoo lenkkeilemään ja treenailemaan.Hymy