Päästiin siis Hskp:n Toko 1:selle. Kurssi alkoi eilen ja on joka keskiviikko ja kestää kuusi viikkoa.

Aluksi jaettiin ryhmä kahtia mikä oli todella kiva kun ois muuten ollut tosi iso. Sen jälkeen kouluttaja puhui hetken, ja sen jälkeen otettiin luokse päästävyys. Keiko tais nousta sivulta mutta ei kyllä aristanut tai peruuttanut mitenkään.

Sitten tehtiin kontakti harjoituksia. Sujui mukavasti mutta kun kävellään niin kyllä muut jonkin verran kiinnostaa.

Sitten tehtiin perus asentoa. Sain tähän kouluttajalta kivasti uusia vinkkejä. Ja sanoikin että ollaan ihan hyvällä mallilla. Mä oon kyllä meinannut vaipua epätoivoon tän kanssa kun aina on jotain vähän pielessä. Mutta pikku hiljaa hyvä tulee ja en aijo kyllä tyytyä mihinkään sinne päin tyyliseen ratkasuun tän kanssa.

Keikon kanssa nyt myös leikittiin paljon ja lopuks se olikin ihan intona kun otettiin luokse tulo lelu palkalla. Hionosti pinko mun luo täyttä laukkaa muista piittaamatta.

Eipä oikeestaan muta ehittykään tehdä. Kiva kerta oli ja mä sain kyllä paljon irti jo nyt. Kouluttaja oli oikeen mukava ja osaava. Innolla odotetaan seuraavaa kertaa. 

Tänään päätin sitten mennä tukemaan hyvää asiaa eli avustaja koiria tuomarinkylän mätsärin muodossa. Kivaa oli ja Keiko oikeen hienosti FCI 1 pentujen sin3.

1250199021_img-d41d8cd98f00b204e9800998e    

(c) Riikka H.