Tänään oli Keikon toinen näyttely.  Aamulla lähdettiin ajamaan kohti Hakunilan urheilupuistoa. Sää ei ollut mikään mukava vettä tiputteli koko matkan ja perillä myös. Oltiin hyvissä ajoin paikalla. Keikolle piti ostaa paikanpäältä uusi näyttely panta koska kuukausi sitten ostamani oli liian pieni jo. Nyt ostin vähän reilun kokosen  että ei jäisi taas pieneksi jos päättää kamalasti vielä kasvaa.

Oli aika pitkä odottelu aika. Keiko makoili häkissä ja oli hyvin rauhottunut kun otin sen sieltä ennen kehää katselemaan menoa. Kehässä esiintyi hyvin jakso seistä tosi hienosti vaikka en paljon name sille antanutkaan kehuin vaan äänellä aikalailla kokoajan kun seisoi hyvin. Ravaaminenkin meni muuten hyvin mutta välillä meinaa vähän vetää ja laukkailla. Tuota olisi pitänyt harjoitella enempi. Tosi tyytyväinen olen varsinkin siihen miten rauhallinen se on tuollaisissa paikoissa ja keiko kyllä tasan tarkkaan tietää mitä ollaan tekemässä kun laitetaan näyttelypanta kaulaan ja mennään kehään.

Keiko oli siis ainoa kelpi pentu tuolla, ja tuloksena Pek1, Kp ja Rop!

Laitan myöhemmin kuvia Keikosta. Tässä arvostelu. Tuomarina George Kostopoulus, Kreikka.

Excellent head & expression. No need to grow in size. Goog bones. Typical coat & tail. Average real augle. Croup falls a bit too much. Moves well for age. Needs to settle on tailcarriage.