Oltiin viikonloppuna Räyskälässä Lopella tapaamassa upeita koiria ja mukavia ihmisiä.  Saavuttiin perille jo perjantaina jolloin oli ohjelmassa jutustelua, syömistä sekä oleskelua.

Lauantaina aloitimme näyttelytreenien merkeissä. Sain tosi hyviä vinkkejä esittämiseen ja mulle avautu moni juttu ihan eritavalla. Tämän jälkeen käytiin saamassa vinkkejä meidän noutoon Sami Pynnöseltä. Kiitokset niistä! Tämän jälkeen kokeiltiin viestiä ja iltapaivällä oli ohjelmassa hakuilua Kirsin johdolla. Oli hienoa nähdä jo edistyneitä koiria ja päästä itsekkin kokeilemaan.

Illalla oli sitten saunomista ja grillailua sekä istuskelua nuotion äärellä.

Sunnuntaina edistyneemmät lähtivät hakuilemaan. Me jäimme Kitin opastuksella harjoittelemaan esineruutua sekä näimme Hilun upean taidon näytteen esineruudusta! Keiko etsi esineet ja otti hyvin ne suuhun mutta ei millään viitsinyt tuoda niitä mulle. Hassu koira kun yleensä mulle ihan mielellään kaiken kantaa. Päätinkinkin nyt että kun sain hyvät eväät tämän opettamiseen niin voisi ruveta treenailemaan pikku hiljaa.  Iltapäivällä koittikin jo kotiin lähdön aika viikon loppu meni älyttömän nopeasti. Mulla ja Keikolla oli ältsin kiva viikonloppu oppiessa uutta!

Kiitos kaikille jotka jaksoivat meitä opastaa, nyt on iso kasa hyviä vinkejä säilössä!  Isot kiitokset Susalle ja Pertille!

Lopuksi vielä kuvia. Kuvista kiitos Anniinalle!