Käytiin Maunulassa treenailemassa bortsu tuttavan kanssa. Alkuun otettiin paikkamakuu. Keiko ei tainnut mennä ekalla maahan mutta ei nousut kertaakaan kävin palkkaamassa useasti.

Tehtiin eteen tuloja ja yksi luokse tulo kauempaa.. Eteen tulot ihan kivoja osa oli vähän vinoja en palkannut niistä. Seuraamista tehtiin ensin nami palkalla piti kontaktia ihanasti mutta muuten vähän löysää.. 

Ollaan alotettu tunnarin harjoittelu. nyt piilotin oman kapulan lehtien alle niin että sitä ei näkynyt ollenkaan, keiko sai katsoa kun vein sen. Löysi nopesti ja toi hienosti mulle. Toisella kerralla vein vähän kauemmaksi ja piilotin taas lehtien alle. Keiko etsi hyvin mutta ei meinannut löytää ja kävikin välissä pissalla... jatkoi kuitenkin heti etsimistä ja löysi. Palautti myös ihan reippaasti.

Leikittiin paljon sekä otettiin maahan menoja ja seisomisia samalla kun leikittiin.

Tehtiin seuraamista uudestaan mutta nyt pallo oli palkana ja oli ihan into pinkeenä ja jaksoi pidempään keskittyä ja pitää kontaktia. Vähän edisti mutta en nyt puuttunut siihen. Tein myös ekaa kertaa juoksua seuraamisessa ja hienosti sekin pallon kanssa sujui.

Otettiin vielä loppuun paikkamakuu. Nyt meni ekalla maahan tein ihan lyhen varmaan jotain 25 sekuntia mutta en käynyt palkkaamassa vaan naksuttelin aina kun katsoi muhun. Ei nousut vaikka kaveri nousikin vieressä seisomaan.

Eilen kävin punnitsemassa Keikon viereisellä eläinlääkäriasemalla. Painoi tasan 19kg.