Mian koiruudet oli meillä viikonlopun hoidossa. Voin sanoa ettei mulla tule ikinä olemaan kolmea koiraa samaan aikaan. Oli aika hulinaa ja välillä hermokin  tiukalla. Kaiken lisäksi Keikokin mökötti suurimman osan ajasta koska ei halua jakaa mun huomiota kenenkään kanssa. No kunnialla selvittiin Mia haki koiruudet äsken ja Keikokin pääsi anoppilaan kylään J:n kanssa.

Keiko söi tuon i/d pussukan ennätys vauhdissa ja nyt paripäivää on syönyt jo normaalia ruokaa. Ostin nyt Joseraa josko se sopisi paremmin. Lisäksi on saanut maitohappobakteereja ja vatsa on ollutkin ihan hyvässä kunnossa.

Perjantaina käytiin treenaamassa. Paikkamakuu oli varmaan puoliminuuttia ja meni hyvin ekalla maahan ja nousi myös ekalla. Tätä täytyis treenata vielä enemmän että saataisiin valmiiksi ja lisää varmuutta. 

Otettiin seuraamista sekä lyhyitä pätkiä ja yksi pidempi jossa käännöksiä. Täykkäri on jo ihan kiva, vasemmalle käännökset hyvällä mallilla mutta oikealle tosi huonoja. Eli lisää treeniä käännöksiin.

Jäävät on jo musta ihan kivat joten en viitsi kauheasti hinkata. Montaa toistoa ei voi tehdä muuten alkaa jätättää. Tosi kivasti erottaa käskyt ei varmaan koskaan oo sekottanut.

Luoksaria olen nyt vasta ruvennut  kokoamaan ja lyhyellä matkalla onnistuu jo hienosti. Eli matkaa vaan pikku hiljaa pidemmäksi ja lisäksi tarvitsee treeniä edestä sivulle tulemiseen kun välillä ei tule ekalla käskyllä.

Hyppyä ei olla treenattu pitkään aikaan kun ei ole omaa estettä. Mutta viimeksi kun kokeilin niin hyppää kyllä ekalla ja jää seisomaan käskystä. Mutta pitäs kyllä päästä tätä treenaamaan.

Perjantaina alkaa meidän toko kurssi jossa pääsee sitten häiriötä treenaamaan ja olen ajatellut että palkattomuutta ruvetaan nyt myös treenaamaan. Otan Keikolle varmaan kuppipalkan käyttöön.