Laiskasti oon taas päivitellyt.

Keikon kanssa ollaan jatkettu Alon liikkeiden treenaamista. Seuraaminen alkaa jo ollaa kivan oloista. Tehtiin pari päivää sitten ihan kunnollinen seuraamis kaavio ilman juoksua tosin. Hyvin jaksoi ja intoa riitti. Täykkärit on jo aika hienoja, oikealle kääntymiset vaatii vielä hiomista vasurit ihan kivoja. Jäävät alkaa olla valmiit, nopeutta vähän maahan menoon niin sitten on hyvä. Paikkamakuu ja luoksari ovat eniten kesken mutta eiköhän ne pikkuhiljaa. Tarkotus oisi saada nyt liikkeet kasaan ja paljon häiriö treeniä ja alottaa palkattomuutta opetelemaan. Katselin jo vähän kisakalenteria. Tammikuussa ois purinalla koe joka otettiin tavoitteeksi. Mutta en kyllä sinne lähde jos ei olla valmiita.

Tänään ja eilen ei olla pahemmin treenailtu kun Mia toi koirat hoitoon. Mun on tosi hankala viedä noita kaikkia kerralla edes ulos kun Kio nostaa kierrokset kattoon jo kun otan remmit esille. Kio kun ei ulkona mua tunnu kuulevan kovin hyvin. Olenkin päätynyt siihen että on kaikille mukavampaa että vien Kion erikseen ulos.  Keiko paineistuu tosi paljon jos joudun kamalasti muita komentamaan ja kävelee vaan korvat luimussa mahdollisimman kaukana musta.  On muutenkin jotenkin kireä jos Kio ja Robi ovat kauan hoidossa. Kun on tietty tottunut että hän on ainoa mamman vauvva. 

Kion kanssa tehtiin sen juppaliikeitä jotka oli fyssarilta saanut ja kivasti kyllä sisällä alkoikin mua jopa kuuntelemaan kun pysyin tooosi rauhallisena ja innottoma. Outo koira kun ei voi edes kehua, heti alkaa kierrokset kohota liikaa. Kion kanssa muuten tosi hauska tehdä kun on niin erilainen kun keiko. Kivaa vaihtelua. Ja jos vaikka joku kerta Kiokin alkas mua ulkonakin paremmin uskomaan. Jos siis saisin siihen jonkunlaisen kontaktin. Mia Kio kyllätietenkin tottelee mutta ei mua. Mutta viimeistään sitten uskon että Kiokin rauhoittuu kun saa elää ihan oikeaa koiran elämää ilman liikuntarajotteita.

Keiko ei ei ollut yhtään mielissään Kion jumpasta tuli eteisestä portin yli olkkariin monta kertaa häriköimään.

Keikolla on ollut vähän väliä vatsa vaivoja. Siis välillä ihan normaalia sitten parinpäivän päästä taas ripulia ja taas normaalia.Eilen soitin lekuriin kun tuntuu että kokoajan on vatsa sekaisin. Keskusteltiin siinä sitten hetki ja kyseli vaivoista päädyttiin siihen että haen saman tien lekurilta Hill`s i/d ruokaa ja soittelen ma keikon voinnista ja mietitään sitten lisää. Luultasti teen niin että varaan ajan samalla kun soitan ma, saavat tutkia mikä on vialla tai ainakin pois sulkea joitan sairauksia. Keiko ei siis millään muulla tavalla ole sairas eli ihan pirteä oma itsensä on mutta ei tuo ihan normaalia enää voi olla.=( Vaikka tuo ruoka nyt ainkin auttaa mutta kyllä silti haluan että tutkitaan kunnolla.

Loppuun muutama kuva viime kimppa toko treeneistä! Kuvista kiitos Tiialle!