Perjantaina meillä alkoi Hskp:n toko2:nen.

Saavuttiin ajoissa paikalle joten ehdittiin käydä ensin vähän kävelemässä. Keiko touhotti ja sinkoili hinassa koko lenkin ja sen ajan kun odoteltiin että päästään halliin. Ilmeisesti arvasi että jotain mukavaa treenailua oli tiedossa. Kouluttajan kertoessa kurssin ohjelmasta jatkui sama touhotus sekä nyt jopa piippas kun ei malttanut odottaa että aloitetaan. Täytyy varmaan vihdoin opettaa joku rauhoittumis käsky. En meinannut pystyä edes kuuntelemaan mitä kouluttaja sanoi kun Keiko riekkui.

Aloittiin kontakti harjoituksilla nämä sujui hyvin. Luoksepäästävyys oli hyvä myös.  Sitten paikkamakuu. Aikaa oli 2 min. Palkkailin useasti, sekä seisoin ihan Keikon edessä välillä kiersin sen ympäri tai palasin sivulle. En myöskään makuuttanut kokoaikaa vaan vapautin välillä. Hienosti meni ei noussut kertaakaan, mutta hieman muita pälyili.

Sivulle tulot oli ihan ok. Hieman välillä tulee vinoon kun ei viitsi kunnolla käyttää pyllyä. Eli takapäänkäyttö treeniä ja pitää olla tarkka että vaadin joka kerta tulemaan suoraan. Tehtiin tähän väliin myös eteen tuloja ja hienoja oli otettiin muutama kauempaa nämä myös hyviä.

Luaksarin alkuosaa treenattiin myös, eli pelkkää istumaan jäämistä. Keiko ei varmaan koskaan ole tästä varastanut joten se sujui.

Liikkeestä maahan ei mennyt kovin kehuttavasti vaikka jäävät onkin yksi Keikon lemppareista. Sekosi kun toinen koirakko oli niin lähellä ja jäi sitä katselemaan. Kouluttajan käskytystä jäi myös ihmettelemään eikä kuunnellut käskyjä. Täytys joku saada käskyttämään kun ei vielä olla ollenkaan käskytyksellä treenattu.

En muista tehtiinkö muuta, ihan mukavasti meni.

Lauantaina aamulla lähdettiin Anskun ja Rullen kanssa Heelereiden agi päivään joka järjestettiin Agility akatemian halilla ja kouluttajana oli Juha Orenius. Anskun ryhmä treenas ensin joten me katseltiin Keikon kanssa ja mä yritin imeä itseeni mahdollisimman paljon oppia katsellessa muita.

Me oltiin ryhmässä ensikertalaiset. Meidän lisäksi tässä ryhmässä oli kolme heeleriä. Tehtiin pieniä ohjaus juttuja. Voi että Keiko oli ihan mahtava! Tykkäs kauheesti ja meni kamalaa vauhtia. Mulla oli kiire kokoajan kun tuo kipitti menemään.

Lopuun kokeiltiin hyppy putki hyppy pätkää. Vikalle hypylle piti tehdä takaakierto ja putken päässä joku koukero jonka nimeä en muista. Monta kertaa saatin tehdä ennen kuin sain ohjattua jotenkin niinkun piti. Erityisesti takaakierto oli hitsin vaikea mulle.

Opin paljon katsellessa sekä tehdessä! Oli ältsin kivaa! Mua sekä Keikoa taisi purasta vähän isompikin agi kärpänen. Toivottavasti pian päästään uudestaan treenailemaan!

Kiitos Heeleri porukalle että ottivat meidän väärä rotuisen mukaan ja erikois kiitos Anskulle kutsusta sekä kyydityksistä!

Sunnuntaina Oli sitten näytelmien vuoro.

Heräsin 3.30! Kaikea sitä tekee koiraharrastuksen vuoksi! Mia vei mut kera keikon Maunulaan josta hypättiin Ennin ja bortsu Loren kyytiin. Siitä sitten nokka kohti jyväskylää. Päästiin ajoissa perille pavilojonkiin. Tosin Keiko oli sisäänmeno tungoksessa sitä mieltä että hän ei sisään tule kun ihmiset koirineen kävelevät aivan liian lähellä sen takapuolta.

Sisällä Keiko sai mennä häkkiin rauhoittumaan. Mä katselin bortsujen arvostelua ja kuikuilin näkyykö tuttuja.  Oli hauska nähdä Didaktic`s porukkaa koirineen!

Kehässä Keiko oli hieman levoton mun oli vaikea saada siihen minkäänlaista otetta. Esiintyminen ei ollutkaan parhaasta päästä. En saanut Keikoa ravaamaan hyvin, aikalailla kokoajan peitsasi. Seisomaan saaminenkin oli työn ja tuskan takana. Eh kuitenkin saatiin ja tyytyväisiä tähän ollaan. Harmittaa vain että en itse pystynyt/osannut paremmin Keikoa esittämään.Arvostelu tulee myöhemmin kotisivujen puolelle.

Tosi hauska päivä kuitenkin oli! Kiitos Didaktic`s Poppoolle mukavasta seurasta ja isot onnittelut kaikille! Toivottavasti pian tavataan uudelleen!

Erityiskiitokset Ennille ja Lorelle kyydeistä sekä seurasta paikan päällä!

Olisipa joka viikonloppu näin koira täytteinen!