Perjantain ohjatut.

Paikkamakuu.  Aika oli taas se 2 min.  Tuli sivulle ihan hyvin, mutta kun pyysin maahan niin piippas ja haukku mua. Meni kuitenkin ekalla alas. Oli ehkä liikaa virtaa kun tuollalailla mua komensi. Pysyi ihan kivasti palkkasin välillä. Nousi nätisti ekalla myös ylös.

Sivulle tulo. Tehtiin yksi kerrallaan sivulletulo kun kouluttaja katsoi. Tuli vinoon ja kun pyysin korjaamaan haukkui ja meni maahan. Tehtiin uudestaan ja oli parempi.

Kapula harjoituksia. Muutama pito ja maasta nosto, hyvin teki. Otin myös muutaman ihan liikkeen omaisena paitsi en heittänyt kovin pitkälle. Lähtee nopeasti hakemaan kapulaa palauttaa myös reippaasti mutta välillä ottaa väärästä kohtaa suuhun ja ei mun mielestä tuo tarpeeksi lähelle.

Liikkeestä maahan menoja.  Tää oli kumma juttu. Keiko on nyt sitten unohtanut miten mennään liikkeestä maahan! Huoh! Vaikka tämä oli yksi sen bravureista! Sain yhden ihan kivan kun käytin vartaloapua. Muilla kerroilla vaan jatko seuraamista kun käskin maahan. Täytyy varmaan vahvistaa maahan menoja ilman seuraamista.

Liikkeestä seisominen.  Tätä keiko ei ollut unohtanut! Onneksi! Nämä oli jopa aika hienoja!

Luoksetulon odottamista.  Noissa odotus harjoituksissa lähti kerran hiipimään mua kohden. Kielsin ja palautin takas. Seuraava hyvä vaikka muut vapautti koirat ja riekku niiden kanssa ihan vieressä.

Luoksetulo. Ihan lyhyt matka joku 5m. Tuli ravilla koska matka noin lyhyt. Vähän lähemmäs ois voinu tulla mutta ihan kiva.

Seuraamista. Tiputteli kontaktia. Paikka oli paikoitellen ihan hyvä välillä vähän väljää. vaihdoin palkaksi lelun ja heti parempi paikka ja kontakti sekä tempo.

Keiko yritti pariin kertaan merkkailla tuolla hallissa ja toisella kerralla melkein mun päälle. Oli hyvin nolona kun huomautin sitä asiasta. Lisäksi haasto muita tuijottomalla aina kun ei tehty. Pitää kieltää kaikki tuijottelu ja äijjäily tuolla.

Joo ei menny ihan nappiin. Toi liikkeestä maahanmeno varsinkin kummastuttaa. Tuntuu muutenkin nyt siltä että takapakkia otetaan ihan reippaasti tokossa. Pitää kehitellä uusia sota suunnitelmia että homma pysyy hauskana. Eikä varmasti lannistuta eihän kehitys voi koko ajan olla vaan nousujohteista.

Lauantainan Viesti.

Oltiin sovittu treenit Emmin kanssa Puolarmaariin. Keikolle siis eka kerta kun oli toinen koira myös juoksemassa. Matka oli pidempi mitä olllaan treenattu. Mä jäin A pisteelle ja Mia meni B pisteelle. Täytyy myöntää että vähän jänskätti juokseeko keiko ollenkaan kun ei oltu pitkään aikaan treenattu. Mutta sieltä se pikonko kauheeta vauhtia takas A lle. Hieno pentu! Tykkää kyllä ihan hirveesti viestistä. Jälkipätkällä oli kuulemma tullut vähän erikohdasta mistä piti. Pitää sitä treenata ja myös sitä ettei oikaise kun siinäkin ollut pikkasen ongelmaa. Keiko juoksi vielä kerran mulle takas ja lopetettiin siihen. En uskaltanut juoksuttaa enempää koska viime treeneistä oli niin pitkä aika ja ekaa kertaa kuitenkin toinen koira myös mukana. Harjoiteltiin sen aikaa rauhoittumista kun Step juoksi vielä loput pätkät. Vähän piippas ja ois halunnu lähteä myös kun Step lähetettiin. Muuten ihan kivasti sain rauhoittumaan. Kivat treenit oli ja hyvin meni.

Kiitos treeni seurasta Step ,Emmi & Joel!