Blogi taas hiljentynyt kiireiden takia.

Meillä Keikon kanssa muutto edessä, mutta ensin pitää saada uusi käppä remontoitua ja vanhastakin korjailtua keikon tuhoja. Varmaan viimeistään ensi viikolla päästä muuttamaan. Keikon mielestä meidän uusi koppi on ältsin tylsä paikka kun sielä pitää vaan kevythäkissä makoilla.

Viime viikon ohjatut tokot jäi väliin kun keikolla joku vatsa pöpö. Agiin päästiin kuitenkin eilen jo menemään. Ohjelmassa oli niisto, mä en rehellisesti ihan ymmärtänyt että missä mä tuollaista hienoiutta osaisin käyttää. Mutta kivat treenit oli. Meillä on ollut nyt ongelmana keikon paineistuminen siitä kun muut tekee jotain vauhti juttuja (pelkää että ne tulee päälle) tai jos niiden ohjaajat huutavat  vihaisella äänen sävyllä. Keiko menee jotenkin lukkoon ja ei pysty keskittymään tällöin tekemisestä ei tule mitään. Jotenkin tuo ongelma pitäs ratkasta, vaikka luulen kyllä että kun syttyy agiin vielä enempi niin sitten on nuokin murheet poissa. Yritän nyt itse olla mahdollisimman iloinen, kannustava sekä reipas jospa se tarttuisi Keikoonkin.  Treenien lopuksi tehtiin hyppy putki hyppy hyppy hyppy pätkää jossa piti tehdä takaakierto sekä niisto. Tässä aluksi mun ohjaus oli aika karmivaa mutta kuin sain itse jotenkin oikein ohjattua niin kaksi viimeistä toistoa meni kivasti ja Keikonkin ihan innoissaan teki. Mulla ongelmana että meinaan jäädä tupeksimaan heti vaikean kohdan jälkeen koska olen niin tyytyväinen että osasin ohjata sen. XD

Itsekseen ei nyt kauheesti olla treeneiltu kun multa meinaa loppua puhti. Kaikki pakkailut, käytännönasioiden hoito sekä remppa ja vielä työt vie voimat aika vikkelään.  Mutta ollaan me joitan pikku juttuja sisällä ja lenkeillä tehty ja tajusinpa Keikon seuruuttamisesta monta tärkeää seikkaa joihin pitää kiinnittää enempi huomiota. Erityisesti mun oma ryhti ja olkapään asento on nyt tarkassa syynissä.  Lisäksi ollaan alettu harjoitella kontakteja ihan kotioloissa. Mutta heti kun muutto ruljanssi on ohi sekä ollaan kotiuduttu, alkaa entistä innokkaampi treenaaminen.

On pitkän aikaa tehnyt jo näytelmiin mieli joten päätin että ilmoitan keikon Lahteen vaikka alunperin oli tarkoitus vasta aptukseen ilmoittaa. Varsinkin kun kyyti ja kivat matkakumppanit järjestyi, niin mikäs siinä viettää kiva päivä rakkaan koiraharrastuksen parissa hyvässä seurassa! =)