Eilen käytiin ohjatuissa.

Tällä kertaa kouluttaja katsoi kaikilta yksitellen jäävät ja seuraamista. Toisella puolella hallia sai tehdä ruutua ja mitä nyt halusikaan.

Treenattiin ekana liikkeestä nopeita maahan menoja ja seisomisia, ilman seuruuta. Kivasti tuo teki, ainoo että ei voi montaa toistoa ottaa kun rupeaa himmailemaan ja ennakoi käskyjä.

Sitten vähän seuraamista ja käännoksiä. Mä en oikeen tiedä mitä tehdä seuraamisen suhteen kun välillä seuraa tosi tarkasti ja kääntyykin hyvin ja välillä on kun ei ois koko sanaa koskaan kuullutkaan. Täytyy keksiä joku suunnitelma ja noudattaa sitä sitten tarkasti.

Me ei olla ruutua vielä tehty montaa kertaa koska en ole löytänyt ruutumerkkejä. Mutta nyt otettiin sekä näyttönä että kutsuna sekä leikittiin ruudussa.

Sitten katsottiin kouluttajan kanssa niitä liikkeitä. Seuruu ihan kamalaa. Tuijotteli muita kun lähdettiin ja se aiheuttaa meillä sen että koko homma on hajonnut jo siiinä. Pitää nyt ruveta paljon treenaamaan että perusasennossa ei ikinä koskaan saa katsoa muualle. Lisäksi epäilen että olen itse jotenkin erilainen kun joku käskyttää koska keiko seuraa huonosti kun on liikkeen ohjaaja.

Saatiin läksyksi harjotella paljon kääntyilyä ja täykkäriä. Suora meillä sujuu jo ihan ok.

Liikkeestä maahan meno oli hieno. Seuraskin ihan eritavalla ja tosi hyvin

Liikkeestä seisominen. Meni ensin pari kertaa maahan. Tuo maahan meno on nyt vaan vahvempi ja Keiko  tykkää tarjota muutenkin maahan menemistä. Saatiin lopulta onnistuminen.  Nyt enempi treeniä seisomiselle että muistuu mieleen.

Muut teki vielä niin me oikeastaan leikittiin, tehtiin motivaatio juttuja ja kaukoja käsi ohjauksella.

Lopuksi otettiin yhteinen paikkamakuu 2min. Meni maahan vaikka katsoi muualle tosin mä kyllä sanoin  käskyn tosi lujaa että tajuaa. Makas ihan kivasti hiukka pälyili kun parin koiran ohjaajat menivät ulos hallista. En palkannut kertaakaan mutta menin lopuksi lähemmäksi kun vaikutti levottomalta. Nousi ekalla ylös mutta jäi kyllä vähän puoli istuvaan asentoon.

Ihan tyytyväinen tätyy siihen nähden että treeni määrät ei ole olleet mitään päätä huimaavia. Ja ihan mahtavaa että ei enää kyttää muita eikä paineistukkaan muista enää kun vain hetkittäin!

Sitten pikkasen Agility pulinaa. Mulle tuli paripäivää sitten mailia että meidät on jo valittu ATD:n alkeiskursille vaikka valintatilaisuuksia oisi ollut vielä kaksi jäljellä. Parasta tässä on se että päästään nyt melkeen heti agilityakatemian kurssiin jälkeen jatkamaan tuolla ja ATD:n alkeiskurssin jälkeen voidaan hakea  jäseneksi.