Tänään oltiin pitkästä aikaa hskp:n toko treeneissä. Vain kolme koirakkoa tuli treeneihin meidän lisäksi. Keiko puhkui intoa ja oli hyvässä vireessä joten otin muutaman lyhyen seuraamis kaavion ennenkuin kouluttaja tuli paikalle. Ihanasti seurasi ja täykkärit sekä käännökset musta tosi tarkkoja. Juoksussa tosin haukkas mun jalkaa. En torunut kun seuraamisen vireen kanssa ollut niin paljon ongelmaa että en halunnut että vetää herneet nenukkaan.

Ensin tehtiin rivissä yksitellen sivulta maahan menemisiä ja istumaan nousuja. Keiko ei mennyt muiden käskyillä mutta ei mennyt myöskään ekalla maahan kun oli meidän vuoro. Tosin tuo oli mun oma moka kun sanoin jotenkin kummallisesti käskyn. Nousi tosi kivasti maasta sivulle joten siinä ei ongelmaa.

Sitten paikkamakuu. Hieno oli kerran vahtoi asentoa. Tosi kivasti ja rauhassa siellä pötkötteli.

Liikkeestä seiso kouluttajan käskyttämänä. mä osasin vihdoin kävellä normaalisti vaikka kouluttaja käskytti joten keiko teki myös hienosti. Kouluttaja sanoi että pikkasen autan koiran kädellä lähdössä mukaan. Täytyypä tarkkalla että jätän nuo ylimääräset käsi jutut pois. Itse keikon pysähtymisestä sanoi että ihan seinään pysähtyy. Hyvä K!

Hyppy käskytettynä. Aivan loisto! Heti käskyn sanottuani hyppäs ja komeesti. Pitkälle kyllä hyppää mutta hyvä vaan avon hyppyä ajatellen. Seisahti myös tosi napakasti heti käskyn kuultuaan. Kouluttajan mielestä yritte hiukan ennakoida hyppyä mä en tosin huomannut kun en katsonut sitä vaan estettä. Tehtiin myös hiukan hyppynoudon alkeis opetusta. Kivasti sekin sujui.

Itsekseni tein vauti noutoja ja palautteli kapulaa ihan kivalla vauhdilla kun tajus idean. Tätä tehdään varmasti jatkossa paljon lisää.

Loppuun vielä luoksari. Mä en nyt tiedä oikeen mitä tehdään ton eteen tulemisen suhteen. Ollaan hinkattu sitä vaikka kuinka kauan eikä keiko silti tule tarpeeksi lähelle.  Nyt kun kun tehtiin kisamatkalla keiko tuli kyllä kovaa mutta jäi seisomaan mun eteen! -_-  Taidan nyt ottaa ton teho treenaukseen jos vaikka tulosta alkas pikkuhiljaa näkyä!

Kaikienkaikkiaan tosi kivat treenit oli ja ihan huomata että keikon virettä tokossa ei ole enää niin hankala pitää yllä eli vähemmälläkin hetsaamisella tekee intona! =)