Paljon on tapahtunut viime päivityksen jälkeen. Meidän perhe kasvoi yhdellä jäsenellä. Pieni musta otus muutti meille 9.heinäkuuta.

Otus tottelee nimeä Keesi ja on Schipperke. Keesi on sijoituksessa ja on nyt 12 viikkoa vanha. Keesi on reipas pikkukaveri joka ei pelkää mitään eikä ketään.  Kaveri on kovin ahne ja leikkii innokkaasti niin mun kun Keikonkin kanssa. Keesin kanssa saa olla todella tarkkana ettei anna yhtään periksi missään asiassa, sillä nimittäin on mielipide joka asiaan ja se on miestään aina oikeassa. Melkoinen mailmanomistaja siis!

Keiko on hyväksynyt pienen mustan veljen hyvin. Keiko leikkii Keesin kanssa varovasti ja suhtautuu Keesiin muutenkin kovin kärsivällisesti.

 

Keikon kanssa pyörähdettiin Mäntsälässsä näyttelyssä. Siellä oli tuomarin muutos ja tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki. 

Arvostelu:

Selvästi urosmainen jolla hyvät mittasuhteet. Erittäin hyvä ilmeinen pää. Saisi kulmauksiltaan olla voimakkaampi ja ylälinjaltaan vakaampi. Kovin luisu lantio. Hyvä karvapeite. Liikeiden tulisi olla vapaammat ja ulottuvammat, kovin löysät edestä.

NUO EH1

Kiva oli pitkästä aikaa käydä näytelmissä ja nähdä Didaktic`s ihmisiä ja koiria.

Ohjatut tokot on ollut kesä tauolla mutta nyt jatkuvat taas. Ensimmäiset treenit eilen eivät oikeen sujuneet. Keiko oli vähän muissa mailmoissa ja kovin höselö

Agility on jatkunut koko kesän ja musta Keiko on edistynyt tosi kivasti. Erityisen tyytyväinen olen keppien ja kontaktien edistymiseen. Viime treeneissä kokeilin ekaa kertaa keppejä ilman ohjureita ja hienosti tuo meni ja vautiakin oli tullut lisää. Voikun ohjaajakin kehittyisi yhtä nopeasti kun  Keiko. 

 

Viime sunnuntaina käytiin rotumestaruus kokeessa korkkaamassa AVO luokka. Sain taas olla kammottavan ylpeä Keikosta. Se hoiti hommansa upeasti vaikka treenit oli jäänyt vähäisiksi niiden kamalien helteiden vuoksi. Tuloksena AVO1 169 pistettetä ja sijoitus 1/5! Tuomarina toimi Ralf Björklund. Tuomari linja oli musta aika tiukka mutta niin rotumestiksissä varmaan pitääkin olla. Liikkurina oli kivasti meidän kouluttaja Pirkko. =)

Tässä pisteet ja linkki koe videoon.

Paikkamakuu 10

Seuraaminen 8½

Pudotteli kontaktia ja täykkärissä jäi rapsuttelemaan pantaa palasi kuitenkin oikealle paikalle kun huomas että en jää odottamaan. Mun oma kääntyminen täykkäreissä kamalaa.

Liikkeestä maahan

Musta tässä ei ollut mitään kummallista. En tiedä mistä puoli pistettä lähti.

Luoksetulo 5

Valui tosi pitkälle käskyn jälkeen. Eteentulossa jäi kauas ja korjas lähemmäs kun käskin sivulle. Vasta kolmannella tuli sivulle.

Liikkeestä seisominen 9

Musta oli hieno. Ei tietoa mistä vähensi.

Noutaminen 8

Tässä meinas tulla mulle paha virhe. Meinasin heittää kapulan ennekuin liikkuri anto luvan. Hups!  Lähti kovaa kapulalle nosti hiukan hätäsesti joten kapula pikkasen vinossa ja ote muutenkin löysä. Olisi voinut paluttaa nopeemmin. Aluksi laukkas ja lopun tuli ravilla jäi taas liian kauas ja perusasento oli vino.

Kaukot 9

Meni lonkalle maahan joten eka vaihto ei niin hieno.

Hyppy 9

Hieno oli! Saatto olla että perusasento lopussa oli hiukka vino.

Nyt eteentulo kuntoon sekä nouto treeniä ja uudestaan kokeisiin.

Kiitos Mialle ja Jannille kuvaus avusta! Erityisen kiva  oli nähdä Kirsiä ja Ahti puoliveljeä!

Koe video