Päivitellääs kun viime viikolla unohtu.

Viime viikolla käytiin tutustumassa agi kenttään. Keiko ja Kio oli lähinnä katselu oppilaita, kun Mia ja Robi harjoitteli. Keiko sai kuitenkin kokeilla putkea muutaman kerran. Ensin putki oli hurjan pelottava eikä Keiko meinannut uskaltaa sinne. Mutta kun itse ryömin putkeen niin Keikokin uskaltautui hakemaan multa makkaraa ja tulikin läpi. Ja loput kerrat kun kokeiltiin niin Keiko oli ihan intona juoksemassa putken läpi.Nauru

Muuten viime viikolla oltiin oikeastaan lenkkeiltiin ja harjoiteltiin ihan koti maisemissa.

Tämän viikon tiistaina käytiin Viikissä Mian ja poikien luona kylässä ja metsässä lenkillä. Kio ja Keiko leikkivät muta leikkejä. Keikon mielestä muta on niin super ihanaa. Jokaisessa mutalammikossa on pakko käydä uimassa ja juoksemassa.

Lenkin jälkeen harjoiteltiin niityllä maahan menoa ja perusasentoa ja vähän joitain muitakin pikku juttuja. Keiko jaksoi tosi kivasti keskittyä muhun ja tekemiseen, vaikka kaverit oli ihan vieressä.

Bussi matka kotiin sujui Keikolta mallikkaasti nukkuen lattialla pitkin pituuttaan. Keiko oli kovin närkästynyt ja pöllästynyt kun herätin sen kesken kauneusunien kun oltiin jäämässä pois bussista.

Eilinen retki Olariin metsään meinas jäädä tekemättä kun mä vedin super sikeitä päikkäreitä.  Mialla oli pieniä vaikeuksia saada mua heräämään kun en herännyt ovikelloon enkä puhelimeen. Loppuen lopuksi Mian oli pakko hakea avaimet mun avokilta töistä. Ongelmista huolimatta päästiin kuitenkin lenkille. Koirilla oli oikeen kivaa kirmaillessa!

Autolle kävellessä huomasin että Keikolla on taas punkki, tällä kertaa korvassa. Kotona löysin Keikolta vielä kaksi lisää. Keiko ihmetteli miksi mamma on naama kiinni sen nahkassa tonkimassa sen turkkia. Aika nätisti antoi ottaa punkit pois punkkipinseteillä. Täytyy käydä ostamassa kyllä joku punkki suoja.

Tänään käytiin ilahduttamassa mun äippää mankkaalla. Keikosta oli mukavaa auttaa äippää rikkaruohojen kitkennässä. Tosin Keiko oli vähän liian innokas kaivaja ja äippä joutui hätyyttelemään sitä aina seuraavan rikkaruohon kimppuun.Nauru

Muuten tänään oikeastaan vain nautittiin ihanasta auringon paisteisesta päivästä.

Harjoiteltiin äsken Keikon kanssa vähän poseeraamistaNauru Tuossa yksi otoksista tausta on tosin aika huono.

1241984213_img-d41d8cd98f00b204e9800998e