Päätin kerrankin olla ahkera ja päivittää blogin vielä silloin kun muistaa treeneistä jotain.

Eli tänään kaytiin treenaamassa. Mia oli mukana katsomassa ja taidanpa raahata sen vähän useammin mukaan niin paljon sain hyviä ideoita ja vinkkejä!  =) 

Ensin tehtiin kouluttajan kanssa sellaista radanpätkää jossa hyppyjä ja putki. Tässä oli ideana harjoitella valsseja. Päästiin se heti ekalla kerralla virheittä läpi, jonka jälkeen hiottiin mun ohjaamista jotta saisin keikon kääntymään paremmin ja osaisin aikaisemmin kertoa sille että nyt käännytään. Muutamia lamppuja munkin päässä taas syttyi, voi että oppiminen on kivaa! Edelleenkin mä oon myöhässä kun ohjaan mutta pakko puollustautua että keiko on aika nopee!   Eikäköhän tuokin harjoittelemalla parane..

Ratapätkän jälkeen kerrattiin pussia Mian avustuksella ja se alkoikin sujumaan kivasti. Ens kerralla tehdään vielä yhden kerran niin että joku pitää sitä hieman auki ja sitten ilman. Niin eiköhän se ala kohta olemaan hanskassa.

Pidettiin pieni tauko ja otettiin keppejä verkoilla. Nää menee jo kivasti jatketaan vielä näin jonkin aikaa ja sitten ruvetaan karsimaan verkkoja.

Kontakteilla mulla on ollut ogelmana että Keiko ei tykkää että se nostetaan siihen kontaktille.(ei ylipäätänsä pidä että häneen kosketaan kun opettelee uusia asioita.) Mutta Mia ratkaisi tämänkin ongelman näyttämällä miten voin ohjata keikon itse menemään siihen ilman että tulee koko estettä! Hieno homma nyt päästään tässäkin asiassa eteenpäin.

Tehtiin vielä muutama kerta rengasta joka ei meinannut millään onnistua mutta loppuun saatiin onnistumisia kun keksittiin miten tuon otuksen saa siitä läpi.

Lopuksi hyppy putki yhdistelmää johon tein takaaleikauksen. Hyvin sujui.

Keiko jaksoi tosi hyvin ja teki innolla kokoajan. Eikä oikeastaan enää paineistunut muiden tekemisistä kuin ihan hetkittäin.