Ollaan nyt Keikon kanssa treenattu pikkasen enempi kun puhkuu intoa ja mikäs sen mukavampaa kun treenata koiran kanssa joka haluaa tehdä. Mun pitää vaan muistaa pitää treenit lyhyinä että into myös säilyy. Oon nyt vihdoin osannut opettaa Keikolle perusasennon kunnolla ja on se vaan niin hieno! Seuraamisen alkeitakin ollaan opiskeltu nyt ahkerammin ja hienosti on lähtenyt sujumaan. Nyt on vaan pakko teho treenata eteen tulemisia kun ne on jäänyt ihan retuperälle.

Tänään oli ohjatut. Ensin tehtiin muutama sivulle tulo ja luoksepäästävyys. Sivulle tulot meni hyvin. Luoksepäästävyydessä nousi taas seisomaan täytyy ens kerralla pitää nami koko ajan sen nenässä kiinni ettei nouse.

Kontakti harjoitukset meni myös hyvin mutta jos en seuruuta niin tuo luulee heti että ollaan sunnuntai kävelyllä.

Alettiin opettamaan myös jääviä. En haluis näitä opettaa ennen kuin seuruu on jotenkin hanskassa mutta tein sitten nää tosi helppoina että meni varmasti oikein.

Lopuksi otettiin luoksetulo. Palkasin lelulla ja kovaa keiko tuli vaikka matka oli nyt vähän lyhyempi.

Tein Keikon kanssa myös seuraamista imuttamalla ja sitten liikkeelle lähtöjä niin että kädet suorina. Leikittiin myös, nyt Keiko alkaa tajuamaan että lelu pitää tuoda mulle kun sen on voittanut. Nauru

Kokonaisuudessaan oon niin tyytyväinen treeneihin. Keiko oli kokoajan ihan intona ja teki kyllä just niin hyvin kun osaa. Hieno pentu!Hymy