Enpä oo vähään aikaan jaksanut päivitellä. Mutta ollaan me treenattu. Toko:a enimmäkseen lisäksi ollaan yhdet viesti treenit keretty pitää Mian kanssa. Keiko tykkää tuosta viestistä ihan älyttömästi. Yritetään nyt sitä treenailla vähän aktiivisemmin. Hskp:n toko1 loppu tällä viikolla. Haettiin nyt sitten heti toko 2:selle. Saa nähdä koska päästään kun kouluttaja ainakin sanoi että on aika ruuhkautunut. Ajattelin että käydään toi toko 2 vielä tuolla ja sitten yritettäs hakea Citybelgeille tai johonkin muuhun seuraan ihan vakkari ryhmään.

Tokoilut on sujunut kivasti ja edistymistäkin on tapahtunut. Eteen tuleminen alkaa jo sujua ja seuraaminen on ihan hyvässä alussa. Kapulaakin tuo hakee mukavasti. Vielä sitä ei voi heittää eikä vielä osaa tulla mun eteen istumaan sen kapulan kanssa mutta treeniä vaan lisää. Lainasin Mialta metskun, niin sillä on myös kokeiltu. Vähän aluksi ällötti se mutta nyt jo nostaa ja pitää sitä hienosti.

Tulevalla viikolla treenaillaan ehkä hieman vähempi kun viikonloppuna menemme Kasvattaja päiville ja siellä varmasti riittää puuhaa.

Keiko on viimeisen kuukauden aikana alottanut nostamaan jalkaa ja merkkailu on myös alkanut. Iso jätkä jo!

Tänään Kio muutti meidän eteiseen muutamaksi päiväksi kun Mia lähti risteilylle. Eteiseen siksi että eteisen ja olkkarin välissä on portti ja saa kivasti eristettyä Keikon ja Kion etteivät pääse riekkumaan. Muutenkin sopivan pieni tila ja ei ole mitään minne pääsee hyppäämään ettei leikattu jalka rasitu. Välillä vaihdellaan koiria eteisen puolella että Kiokin saa olla meidän kanssa.   Nytkin ollaan kahdestaan kiikkerän kanssa kun keiko ja J lähtivät kyläilemään J:n vanhemmilla. Keikon lempi puuhaa tuolla on ottaa Nala cottonin kaikki lelut laatikosta ja levitellä ne ympäri kämpää. Lisäksi käy aina ekana tyhjentämässä Nalan ruokakupin. Nala seuraa tätä toimintaa yleensä sohvalta paheksuva ilme naamalla. Ajattelee varmaan että ei taas toi riiviö on täällä.