Eilen Mia ja Robi tuli aamupäivästä meidän kanssa puistoon ja pitkälle lenkille. Kio ei päässyt mukaan koska oli leikkauksessa. Toivottavasti pikku Kio toipuu hyvin ja palaa lenkkeily seuraksemme heti kun on parantunut!

Illalla lähdettiin Hskp:n tokoon. Keikoa inhotti kun meno matkalla satoi ihan kaatamalla ja se kun ei sateesta yhtään tykkää. Loukkaantui mulle bussissa vielä lisää kun en antanut syödä lattialle pudonnutta marmelaadia. Päästiin kuitenkin perille ja sadekin onneksi loppui ja Keikokin valpastui kun tajus missä ollaan. Aina kun kävellään kentälle päin alkaa kamala vaahtoominen ja hihnassa vetäminen kun on vaan niin kivaa mennä treeneihin.

Alotettiin paikalla makuu harjoittelulla. Tein Keikon kanssa niin että ensin sivulle ja siitä maahan seisoin kokoajan vieressä ja palkasin tiheään vapautin, ja tehtiin muutaman kerran noin. 

Sivulle tulot  sujui hyvin ja kouluttaja sanoikin että Keiko hakee hyvin mun sivulle ja että voitas jo ruveta vaikka harjoittelamaan vähän niin että käännyn siinä paikallaan että Keiko joutuu enempi käyttää takapuoltaa.

Tehtiin myös erilaisia kontakti harjoituksia. Keiko teki hyvin ja eikä enää luule että ollaan sunnuntai kävelyllä.

Lopuksi tehtiin hyppyä. Kävelin Keikon kanssa aika lähelle estettä ja sanoin yli ja tuohan meni palkkasin esteen yli ja menin itse keikon viereen palkkasin ja kehuin. Olin aika yllättynyt et hyppäs ilman käsi apua vaikka ei olla tätä tehty kun sen yhden kerran pentukurssilla.