Mentiin launataina Mialle yöksi koko porukka. Su aamuna Mia vei mut ja Keikon juna asemalle josta mentiin junalla Lahteen. Lahdesta hypättiin Aijan ja Tuijan matkaan ja ajeltiin Längenmäen Kana-areenalle treenaamaan. Paikalla oli koko B-pentue, Hili ja sen pentusia.

Aloitettiin treenit tokolla. Keiko teki VOI:n seuraamisen hieman lyhennettynä. Hienosti teki vaikka eipä oltu muistettu ihan kaikkia juttuja treenata mitä kaavioon kuuluu. Hups!  Luoksaria ja liikkeestä istumista otettiin myös. Molempiin tarvitaan lisää treeniä ja varmuttaa.

Kaukoissa eteni jonkun verran. Varmaan vaan hitaammin yrittää kasvattaa matkaa ja muistaa itse rauhalliset käskyt ja käsimerkit.

Metsku otettiin myös muuten kiva mutta mun mielestä vois reippaamminkin hakea ja palauttaa..

Agia tehtiin myös. Yhtä lyhyempää harjoitusta ja sitten pidempää rataa. Tosi hyviä harjotteita molemmat meille ja hyviä vinkkejä sain. Mun täytyis yrittää muistaa että ollaan vielä ihan alussa ja en saa vaatia Keikolta liikoja. Välillä mulla tuppaa unohtumaan että Keiko on vielä tosi nuori ja aikaa opetella on vaikka kuinka.

Iso kiitos kaikkille mukana olleille ja kiitos kun jaksatte neuvvoa ja auttaa! On ilo kuulua D-teamiin! Erityis kiitos Aijalle kyydistä!

Siskolle myös kiitos pikku tuholaisen hoidosta ensi kerralla taidan ottaa sen mukaan niin ei tuhoudu teidän kämppä enempää.

Maanataina oli ohjatut tokot..

Keiko treenasi kaukoja, ruutua seuraamista, liikkeestä istumista, eteentuloja ja paikkamakuu tehtiin myös.. Tuttua keikoa tekeminen oli. Ruutu hiukan parempi kuin viimeksi.

Tänään pidetään lepopäivää ja huomenna mennään varmaan hallille pikkasen aksaamaan ja tottelemaan. Pääsee Keesikin hommiin.