Tänään aamulla käveltiin tuohon meidän lähi kentälle pikkasen treenaamaan. Keiko oli aluksi sitä mieltä että ei näin aikasin voi treenata.  Innostui kuitenkin loppua kohden enemmän kun jaksoin vain innostaa kaveria tarpeeksi.

Tehtiin ensin sivulle tuloja nami sekä lelu palkalla meni ihan kivasti. Välillä höselti vähän liikaa ja osa perusasennoista oli vähän vinoja en palkannut näistä ja rupeskin tulemaan suoraan. Leikittiin välillä narulelulla.

Pidettiin vähän taukoa. Tauon jälkeen Leikittiin ja otettiin  maahan menoja kun nämä on vähän unohtunut. Keiko teki tosi hienosti nämä kun vähän muistutti mitä haluan. Palkasin heittämällä lelun aina kun meni maahan oikein eli hissinä. Ihan kivasti Keiko toi lelua mulle ilman että jouduin kamalasti käyttämään toista lelua.

Pidettiin taas vähän taukoa, jonka jälkeen otettiin eteen tuloja. Keiko teki ihanan innokkaasti. Mun täytyy näissä vaan itse kiinnittää huomiota että vien molemmat kädet eteen kun palkkaan muuten keiko alkaa vääntäytyä vinoon. Yritän häivyttää kädet muutenkin aika nopeati että ei käy niin kun tuon sivulle tulon kanssa jossa Keiko ehdollistui siis liikaa käsi apuun. Leikittiin vielä lopuksi ja lopetettiin ajoissa ennen kuin into leikkimiseen lopahtaa.

Eilen oltiin taas mätsärissä harjoittelemassa. Hyvin meni Keiko sai punaisen mutta ei sioittunut. Yritin tällä kertaa esittää vähän eritavalla kuin viimeks mikä ehkä vähän hämensi Keikoa mutta hyvin malttoi kuitenkin seisoa. Yritin juosta suht kovaa koska ollaan huomattu että jos liian hitaasti juoksen niin tuo peitsaa. Muutaman kerran sitten meni jo laukalle mutta täytyy vaan harjoitella että itse löydän sen sopivan nopeuden. Tyytyväinen olin kuitenkin Keikon esiintymiseen mulla itsellä riittää vielä harjoiteltavaa. Luultavsti mennään vielä yhteen tai kahteen mätsäriin enne pentunäyttelyä lisäksi mun täytyy harjoitella tuota esittämistä ihan kotona.